Spandoeken


Uw bedrijf in de kijker door op maat gemaakte spandoeken.
Full Color, afgewerk rondom met zoom en ringen. Rolbreedte 5000 mm.
Zowel voor binnen als buitengebruik.

Frontlight 500 gr voor groot formaat buitenreclame is dit één van de meest gebruikte materialen. Reclame afgedrukt op Frontlight kan men terug vinden op gevels, omheiningen, beursen, ect. Wij maken alleen maar gebruik van gecoate materialen van gerenommeerde merken met een hoe treksterkte en een grote weerstand tegen atmosferische omstandigheden en dus geen gelamineerde materialen. Frontlight kunnen we afdrukken op maximaal 5m breedte. Voor grote afmetingen kunnen we uiteraard uw afbeelding in delen afdrukken en aan elkaar sealen met ons wig-lassysteem welke voor een vrijwel onzichtbare en schone verbinding zorgt. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Backlight 650 gr één van de meest gebruikte materialen voor buiten-reclame waarbij de achterkant verlicht wordt. De uitstekende lichtdoorlaatbaarheid zorgt voor een helder en scherpe afbeeelding overdag en ‘s avonds welke niet onopgemerkt blijft. Hoewel afdrukken op Blacklight een relatief nieuw is, heeft dit materiaal snel aan populariteit gewonnen. Dankzij onze hoogwaardige machines kunnen wij de beste kwaliteit aan onze klanten leveren. Backlight zijn tot 5m breedte en in elke gewenste lengte verkrijgbaar doordat we gebruik maken van speciaal plakband dat niet zichtbaar is bij verlichting.

Blockout 780 gr banner materiaal met een structuur die lijkt op Frontlight. Blockout maakt het mogelijk om aan beide zijde een andere afdruk te hebben zonder dat deze doorschijnt. Het materiaal is opgebouwd uit drie lagen, twee buitenlagen en een zwarte binnenlaag die het licht blokkeerd. Dit materiaal biedt veel nieuwe mogelijkheden, maar de keerzijde is het relatief hoge gewicht van 600 tot 800 gram welke de afmetingen van kunnen begrenzen.

Mesh een zeer populair materiaal voornamelijk gebruikt om groot formaat afdrukken te maken, welke kunnen oplopen tot enkele vierkante kilometers. Het voordeel van Mesh ten opzichte van andere materialen is het lage eigen gewicht, 330 gr/m2, waardoor montage van grote oppervlaktes een stuk eenvoudige wordt. Een ander voordeel is de grote doorlaatbaarheid van wind en licht.

Enkele van onze realisaties: