Raambelettering

De mogelijkheden met folie-stickers zijn eindeloos! Op iedere ondergrond, in ieder formaat en met iedere afbeelding kunnen deze folies uw boodschap overbrengen. Door de verschillende eigenschappen is er voor iedere toepassing een geschikt materiaal, of het nu gaat om een auto, etalageruit, houten bord of volledig bedrijfspand. Het aanbrengen van folies is vakwerk, vandaar dat wij ook de montage/beplakking voor u kunnen verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Monomeer folie een veel toegepast materiaal voor grootformaat afdrukken. Het kan zoveel indoors als outdoors gebruikt worden. Door gebruik te maken van solvent inkt is het niet noodzakelijk een extra laminaat laag aan te brengen. Dit type folie wordt veelal toegepast binnen- en kort buitengebruik (tijdelijke reclames, acties op bijvoorbeeld bussen en trams) op vlakke ondergronden. Het is verkrijgbaar in glans, mat, transparant of met een grijze, verwijderbare lijmlaag. De maximale breedte van de folie is 2m en is aan de achterzijde voorzien van een lijmlaag.

Polymeer folie dit materiaal heeft vergelijkbare eigenschappen als momomeer folie, maar onderscheidt zich door de grotere duurzaamheid en kan ook toegepast worden op licht oneffen ondergronden, zoals bij auto’s en het openbaar vervoer. Polymeer folie heeft een zelfklevende achterzijde en de maximale breedte is 1,52m. Gegoten folie (voor oneffen ondergronden) Gegoten folie – dit hoogwaardig vinyl is zeer stabiel en ,in tegenstelling tot monomeren en polymeren, krimpt bijna niet. Het wordt vaak toegepast voor het volledig bekleden van auto’s omdat het gemakkelijk is aan te brengen op oneffen ondergronden, zoals bumper en spiegels. Dit type folie met een zelfklevende achterzijde is verkrijgbaar tot 1,52m breedte.

One Way Vision bestaat voor meer dan 40% uit gaatjes en is bij uitstek geschikt om te verwerken op ramen. Vaak toegepast bij advertenties op voertuigen en etalages.

Enkele van onze realisaties: