Vinyl

De mogelijkheden met folie-stickers zijn eindeloos! Op iedere ondergrond, in ieder formaat en met iedere afbeelding kunnen deze folies uw boodschap overbrengen. Door de verschillende eigenschappen is er voor iedere toepassing een geschikt materiaal, of het nu gaat om een auto, etalageruit, houten bord of volledig bedrijfspand. Het aanbrengen van folies is vakwerk, vandaar dat wij ook de montage/beplakking voor u kunnen verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Monomeer folie – een veel toegepast materiaal voor grootformaat afdrukken. Het kan zoveel indoors als outdoors gebruikt worden. Door gebruik te maken van solvent inkt is het niet noodzakelijk een extra laminaat laag aan te brengen. Dit type folie wordt veelal toegepast binnen- en kort buitengebruik (tijdelijke reclames, acties op bijvoorbeeld bussen en trams) op vlakke ondergronden. Het is verkrijgbaar in glans, mat, transparant of met een grijze, verwijderbare lijmlaag. De maximale rolbreedte van de folie is 1,6m en is aan de achterzijde voorzien van een lijmlaag.

Polymeer folie – dit materiaal heeft vergelijkbare eigenschappen als momomeer folie, maar onderscheidt zich door de grotere duurzaamheid en kan ook toegepast worden op licht oneffen ondergronden, zoals bij auto’s en het openbaar vervoer. Polymeer folie heeft een zelfklevende achterzijde en de maximale rolbreedte is 1,32m.

Gegoten folie – dit hoogwaardig vinyl is zeer stabiel en ,in tegenstelling tot monomeren en polymeren, krimpt bijna niet. Het wordt vaak toegepast voor het volledig bekleden van auto’s omdat het gemakkelijk is aan te brengen op oneffen ondergronden, zoals bumper en spiegels. Dit type folie met een zelfklevende achterzijde is verkrijgbaar tot rolbreedte 1,52m.

One Way Vision – bestaat voor meer dan 40% uit gaatjes en is bij uitstek geschikt om te verwerken op ramen. Vaak toegepast bij advertenties op voertuigen en etalages. De maximale rolbreedte is 1,6m.

Vloerfolie - Folie statisch hechtend - Folie Frosted - Folie Backlight

Enkele van onze realisaties:

Papier

Blue Back Side Outdoor Billboard papier – ook wel bekend als Blue Back Side (BBS) en wordt voornamelijk gebruikt voor outdoor-reclame. Het heeft een perfecte bescherming tegen de weersomstandigheden en de blauwe filterlaag aan de achterzijde voorkomt doorschijning. 115 tot 120 g/m2. De maximale rolbreedte is 1,52 m.

Citylight papier – dit papier is het meest gebruik in Abri’s en in combinatie met verlicht geeft dit een schitterend effect. Citylight wordt veelal gebruikt bij bushoekjes, winkelcentra en stations. 135 tot 150 g/m2 en kan enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt worden. De maximale rolbreedte is 1,27 m.

Cityscroll papier – Cityscroll is gelijk aan citylight, behalve dat het specifiek ontwikkeld is met een hogere trekvastheid voor roterende abri's. De maximale rolbreedte is 2,55 m.

Enkele van onze realisaties:

Canvas

Canvas – wordt al jaren gebruikt om foto's tot leven te wekken. Het materiaal is zeer geschikt voor kleurechte en duurzame prints. Canvas is geschikt voor indoor gebruik en wordt op frame gespannen voor een tijdloos eindproduct. Rolbreedte 1600 mm

Enkele van onze realisaties:

Airtex

Airtex – is een lichtgewicht, vrij dun maar zeer sterk soort vinyl met een matte finish. Hierdoor straalt het kwaliteit uit. Airtex wordt met name gebruikt voor op muren te behangen (in kleine of grote formaten). Is zeer gemakkelijk aan te brengen met textiellijm. Rolbreedte 5,00 m

Enkele van onze realisaties: